Hugo Beckers, uw reisadviseur!

Traveltime, onafhankelijk reisadvies sinds 1991

 

Bij Traveltime in Wijnegem (Antwerpen) staan we elke dag klaar om uw korte of lange vakantie te organiseren en u kunt op ons rekenen tot uw koffers thuis weer zijn uitgepakt.

 

 

Met onze expertise van 25 jaar kunnen wij op elke vraag die u heeft over reizen, vakanties en bestemmingen een antwoord of gepaste oplossing formuleren. Over de jaren heen hebben wij heel wat kennis opgebouwd van reisbestemmingen en betrouwbare touroperators. Wij kunnen bijgevolg een vakantie of uitstap regelen volledig op maat van uw wensen en budget. Alles zal tot in de puntjes voorbereid zijn en het enige dat u hoeft te doen, is genieten.

Wat Traveltime uniek maakt, is de persoonlijke aanpak. Wij maken vrijblijvend een objectieve vergelijking in het grote aanbod en dit voor een ruim doelpubliek: alle levensgenieters, jonge gezinnen, kleine (vrienden)groepen of bedrijven (kmo's).

 

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten vakanties: verre bestemmingen, cruises, (al dan niet begeleide) rondreizen, citytrips, sportvakanties, skireizen ... Wat u zoekt, staat hier niet bij? Laten we samen een formule op maat uitwerken!

 

We zijn elke dag telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 20.00 uur.

 

Wenst u graag meer informatie over de service van Traveltime? Mail ons dan op traveltime@telenet.be

of bel Hugo Beckers op 0496 877 545!

Traveltime